1.2.2018

Värien leikkiä

Villasukkia tippuu puikoilta niin tasaiseen tahtiin, ettei niistä postaaminen varmaan ikinä lopu... Nämä kaikki neljä paria neuloin jo viime kesän ja alkusyksyn aikana. Kuvatkin otettiin jo syksyllä ja sitten ne vain unohtuivat. Mutta tässä ne nyt ovat!
Nämä ihanan hempeän väriset villasukat tuplapalmikoilla neuloin viime kesänä, piknikpeitolla istuskellen. Mulle tulee tämän langan ihanista väreistä mieleen ihan pirtelö tai irtojäätelöt. Näin talvi-iltana viltin alla istuskellen onkin ihana miettiä mennyttä ja myöskin jo tulevaa kesää sekä nurmikolla neulomista.
Lanka: Novita 7 veljestä Raita, pastelli
Puikot: 3,5mm
Vähän samanlaisilla värisävyillä tein myös pienet lasten sukat. Käytin tähän jämälankavarastoja pois, keltaisen kaveriksi lisäsin saman sävyistä raidallista lankaa. Ulkosyrjiä pitkin kulkee pienet palmikot. Sukat ovat suurin piirtein 2-3-vuotiaan jalkaan sopivat.
Langat: Novita 7 veljestä keltainen ja Novita 7 veljestä raita
Puikot: 3mm
Sateenkaarivillasukkia on kiva neuloa, koska lopputulos on aina niin värikäs ja jokainen sukka on erilainen. Neulon näitä aina silloin tällöin, kun jämälankoja alkaa kertyä sopivia määriä. Tässä aikuisten sukat kokoa 39 ja lasten sukat, suurinpiirtein 6-vuotiaan jalkaan sopivat.
Langat: Novita 7 veljestä, jämät
Puikot: 3,5mm
3mm
Voiko villasukkia olla koskaan liikaa?

2 kommenttia:

  1. kauniita värejä.kutsun noita sateenkaarisukkia peppi pitkätossusukiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo, niin minäkin välillä! Niistä tulee mulle myös mieleen räsymatto.

      Poista

Ilahdutathan kommentillasi!