15.2.2018

Kummipoika 1vee

Viimeisin kummipoikamme täytti viime viikonloppuna vuoden. Vuoden! Olimme tietenkin paikalla juhlimassa. Tarjolla oli mini-kolmioleipiä, laskiaispullabuffet, keksejä, nachoja ja tietenkin kakkua. Nam!
Lahjaksi ompelin pienelle miehelle parit pikkujutut. Luottokaavaani Noshin baggya käyttäen ompelin trikoohousut, koossa 80. Ihana metsäneläin-kuosinen kangas ja yhteensopiva resori löytyivät Eurokankaasta.
Samaan pakettiin ompelin muutaman kuolalapun, kun hampaita on alkanut pojalle jo ilmestyä. Käytin näihin jämäpaloja, Eurokankaan ja PaaPiin kankaista, joista jokaisesta on tullut ommeltua jo jotain muutakin. Kuolalapun kaavan tulostin täältä.
Testailin myös ensimmäistä kertaa muovineppareita ja pihtejä. Tarvitsen niiden käytössä varmaan vielä pikkuisen harjoittelua, mutta tykkään kovasti!
Lisäksi ostettiin pojalle supersöpö juomapullo ensi kesäksi Tukholman Disney Storesta, jossa käytiin shoppailemassa reilu viikko sitten. En voinut vastustaa tätä Nalle Puh-pulloa ja se olikin ainoa tuliainen, joka lähti omien ostosten lisäksi matkaan.
Juhlien tarjoilupöytään ompelin vielä siskoni pyynnöstä viirinauhan, synttärisankarin nimellä. Molemmat puuvillakankaat oli mulla kangaskaapissa jo valmiina. Nauhan pituus lippujen osuudelta on 88cm ja liput ovat noin 12cm korkeita.

Onnea vielä ihanalle kummipojalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!