8.2.2018

Disney Store Tukholma

Viime viikonloppuna teimme mieheni kanssa pitkästä aikaa viikonloppureissun, risteilyn muodossa, Tukholmaan. Olimme aikaisemmilla kerroilla käyneet lähinnä koluamassa vanhaa kaupunkia ja sen lähistöä, joten tällä kertaa halusimme tehdä jotain uutta.
Kun sitten olin lukenut, että Tukholmassa sijaitsevaan Mall Of Scandinavia-ostoskeskukseen oli hiljattain avattu uusi Disney Store, muodostui päätös kohteesta nopeasti.
Disney Storeen suuntasimme ensin. Liike oli mielestäni aika tavallisen oloinen Disney Store, kohtuullisen kokoinen ja hyvän kokoinen valikoima perustuotteita, kuten leluja, mukeja ja pehmoja. Liikkeestä löytyi myös esim. Minni Hiiren Rock the Dots-tuotteita sekä lapsille leikkinurkka ja -linna.
Kiertelimme liikettä varmaan yli puoli tuntia, kun koitin pähkäillä ostopäätöksiäni. Muutamien juttujen kohdalla olin kahden vaiheilla ja osan kanssa pähkäilin kahden eri tuotteen välillä. Mukaan tarttui kuitenkin kiva kassillinen ihania tavaroita!
Shoppailin tällä kertaa pääasiassa itselleni, mieheni luvalla tietenkin. Happy wife, happy life? Löysimme kuitenkin yhden pienen tuliaisen, josta lisää myöhemmin.
Kotiin päästyämme, en tietenkään malttanut olla heti purkamatta kassia ja valokuvasinkin kaikki ihanuudet vielä sunnuntain aikana. Nämä ovatkin jo löytäneet paikkansa esillä. Taustalla näkyy myös valtava Totoro, joka istuu olohuoneemme sohvalla. Nörttejä, mekö?
Pehmolelujen valikoima oli valtava, pohdin pitkään muutamien erilaisten välillä. Lopuksi päädyin kuitenkin suurikokoiseen Stitch-pehmoon, sekä Arielin Pärsky-kalaan.
Kartutin myös mukikokoelmaani aika kivasti. Olin etukäteen jo miettinyt haluavani juuri nämä kolme, mikäli löytyisivät liikkeen valikoimista. Joten ostopäätöstä ei näiden kohdalla pahemmin tarvinnut arpoa. Stitch-juomapullo oli heräteostos, jonka vein heti töihin. Jospa näin söpöstä pullosta muistaisi paremmin juoda?
Belle-barbienukke nyt oli ehkä päivän turhakeostos. Mutta päädyin silti ostamaan sen kahdesta syystä: Kaunotar ja Hirviö on suosikki Disney-elokuvani ja tämä Belle näytti mielestäni tosi kauniilta.
Näitä Animator's Collection blind boxeja mietin pitkään. Random-hahmosta maksettavaksi summaksi nämä olivat mielestäni hitusen kalliita, mutta koska olin muutamilla seuraamillani keräilijöillä näitä nähnyt, halusin itsekin kokeilla. Valitsin summamutikassa yhden purkin ja toivoin, että hahmo olisi kivan näköinen. Ja onhan tuo Olaf aika söpö.
Kaiken kaikkiaan suosittelen poikkeamaan Tukholman Disney Storessa, mikäli kaupunkiin eksytte. Ostoskeskuksessa on varmasti paljon muutakin ostettavaa. Samaisessa ostoskeskuksessa on myös esimerkiksi Lego Store, josta teimme muutaman pienen ostoksen, sekä Panduro Hobby- askartelukauppa, josta en tällä kertaa ostanut mitään, vaikka valikoima onkin aika ihana!
Onko teistä joku jo käynyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!