29.1.2018

Lapsuuden satuaarteet

Niin kuin varmaan moni muukin ikäiseni, kuuluin lapsena lasten omaan kirjakerhoon, josta tuli kuukausittain toinen toistaan ihanampia kirjoja. Sain näitä omia lapsuuteni aarteita äitini loputtomasta aarreaitasta viime kesänä. Sen jälkeen olenkin aina kirpputoreilla käydessäni katsellut "sillä silmällä", josko näitä löytyisi lisää, varsinkin Disney-aiheisia. Ja lähestulkoon aina löytyy!
Rakastan kirjoja, vaikka olenkin vähän kausittain lukija. Ostan paljon kirjoja kirpputoreilta, sekä matkoilta, sillä tykkään lukea myös englanniksi. Silloin tällöin ostan myös muitakin kirjoja, kuin romaaneja. Meiltä löytyy esimerkiksi Star Wars-aiheinen "Where's the Wookiee?" ja Gil Elvgrenin pin up-maalauksia tulviva kirja. Tykkään kuvakirjoista, lasten kirjoista, romaaneista, taidekirjoista...
Suurin piirtein kerran kuussa vietämme mieheni kanssa kirpparipäivää tai -viikonloppua. Kierrämme muutaman pk-seudun kirpputorin tai kirpputoritapahtuman läpi. Lähes joka kerta löytyy kirjasaalis, milloin minkäkin kokoinen. Yllä parin eri kierroksen saaliit. Wookiee- kirja ostettu Lontoon reissultamme viime joulukuussa.
Lasten oman kirjakerhon Disney-kirjat ovat minulla hyllyssä esillä, numerojärjestyksessä. Hyllyn reunalla on myös muita Disney-juttujani, joita aina silloin tällöin haalin, milloin mistäkin. Kaikki muut kirjat ovat erikseen omalla kirjahyllyllään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!