26.1.2018

Jotain vanhaa, jotain uutta

Tuossa vuoden vaihteen tienoilla tuli vuosi täyteen blogin kirjoittelua sen jälkeen, kun aloitin sen uudelleen. Reflektoin vähän viimeisen vuoden fiiliksiä, postauksia ja blogia sekä siihen liittyviä ajatuksia yleisellä tasolla.
Halusin luoda blogille hieman raikkaampaa ja uudempaa ilmettä, sillä tuo vanha ulkoasu oli tosiaan vanha (no mitä nyt nelisen vuotta). Ehkäpä tämä pieni, mutta suuri muutos innostaa sekä teitä lukijoita, että itseäni enemmän blogin pariin. TA-DAA! Tässä tulos.
Sitten pohdin vähän sisältöä. Olen aina ollut kovin "epäileväinen" oman elämäni netissä jakamisen suhteen. Nykyään ehkä uskallan jo vähän enemmän, mutten vieläkään halua jakaa läheisteni nimiä tai kuvia tai muitakaan liian tarkkoja yksityiskohtia elämästäni.
Viimeisen muutaman vuoden aikana on kuitenkin tapahtunut niin paljon kaikkea ihanaa ja uutta, että haluaisinkin hieman laajentaa kirjoitusteni aihepiiriä. Tästä lähin tulen sivuamaan myös muita intohimojani, käsitöiden ohella; matkustelua, sisustamista, Disney-keräilyharrastustani sekä söpöjä videopelejä. 
Kuvituksena tässä muutama vanha banneri vuosien varrelta. Blogini aloitti nimellä "Over space and time" vuonna 2009, koska suurin aihealue oli silloinen ulkomaan vaihtoni. Myöhemmin aiheeksi vaihtui käsityöt, vaikka sivuutinkin myös ulkomailla asumista kirjoittelussani. En muista minä vuonna vaihdoin nykyiseen nimeeni, mutta se on ollut käytössä jo pitkään.
Uuden, ihanan bannerini on luonut lahjakas ystäväni Joona. Lisää hänen töitään voit löytää täältä. Käyhän kurkkaamassa! 
Mitäs pidätte uudesta ilmeestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!