31.12.2017

Vuosi 2017

Kuten Instagramissa onkin jo osa teistä varmaan lukenut, vuoteen 2017 on mahtunut kaikenlaista. 
Aloitin tammikuussa taas kirjoittelemaan blogiani, melkein kolmen vuoden tauon jälkeen. Kirjoittelu on tuntunut taas kivalta, eikä ollenkaan samanlaiselta pakkopullalta, kuin joskus aiemmin. Jatketaan siis ainakin toistaiseksi tällä.
Avasin keväällä myös uudestaan Instagram-tilini, jonka suljin samoihin aikoihin blogini kanssa. Silloin tilini piti sisällään kuvia lähinnä omasta yksityiselämästäni. Tämä on nyt muuttunut ja insta-tilini keskittyykin käsitöihin, sekä keräilyharrastukseeni. 
Sain maaliskuussa lahjaksi mieheltäni uuden, laadukkaan saumurin ja olenkin ommellut tänä vuonna paljon enemmän kuin aiempina vuosina. Olen opetellut uusia tekniikoita ja kikkoja ja kehittynyt ompelijana. Ensi vuodelle tavoitteeni on olla vielä rohkeampi leikkaamaan kankaita ja kokeilemaan uusia juttuja.
Myös neulomisen saralla olen rohkaistunut ja opetellut uutta. Kokeilin ensimmäistä kertaa Broken Seed-neuletta ja rakastuin! Neuloin myös kaksi suurta hartiahuivia. Mallikerta itsessään ei ollut vaikea, mutta paljon haasteellisempi, kuin mitä olen koskaan aiemmin tehnyt. 
Tämän vuoden käytetyin kaava oli ehdottomasti Jujunan loistava Hiiop!-jumpsuit. Tein yhteensä 7 haalaria samalla kaavalla ja huomasin kehittymiseni ensimmäiseen ja tuoreimpaan verrattuna. Tätä kaavaa tulen takuuvarmasti käyttämään vielä todella paljon.

Kiitos kuluneesta vuodesta!
Ihanaa ja inspiroivaa vuotta 2018 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!