27.12.2017

Koko perheen lämmikkeeksi

Ystäväni toivoi marraskuussa, että hänen koko nelihenkinen perheensä saisi "joulupukilta" yhteensopivat villasukat. Perheeseen kuuluu vanhemmat, sekä kaksi poikaa. Pohdin jonkin aikaa, miten saisin sukista yhteensopivat, kun ihan samanlaisia en halunnut niistä neuloa.
Päädyin lopulta ratkaisuun, että yhdistävä tekijä olisi väri. Tein kuitenkin jokaisen sukkaparin eri mallilla.
Lanka: Novita 7 veljestä, keskiharmaa
Puikot: 2,5mm (vauva)
3mm (lapsi)
3,5mm (aikuiset)
Isän sukkiin käytin kohtalaisen uutta tuttavuuttani, blueberry waffle-neuletta, jolla neuloin vähän aikaa sitten myös sini-valkoiset Suomi 100-sukat. Tämä kuvio näyttää mun mielestä tosi kivalta myös yksivärisenä.
Äidin sukat tein perinteisellä tuplapalmikolla, joka jatkuu varpaisiin asti. Hänellä oli vielä erityistoiveena, että sukkien varsi olisi hieman nilkkapituutta korkeampi.
Perheen pienimmäisen sukat tein aina niin ihanalla, junasukka-mallilla. 7 veljestä-langalla sukista tuli hieman vauvakokoa isommat, joka oli tarkoituskin, sillä ei pienin enää ihan vauva ole. 
Isomman pojan sukkiin käytin helmineuletta antamaan tekstuuria. Neuloin varsista hieman nilkkapituutta korkeammat, jotta sukkia voi käyttää kivasti vaikka kumisaappaissa tai talvikengissä

- Anni -
---------------------------------------------------
Matching woolly socks for the whole family! I knitted these socks for my dear friend and her family.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!