11.12.2017

Joulu tuli taloon

Nyt alkaa meillä kotona pikkuhiljaa näkyä joulutunnelmaa. Totta puhuen, meillä on ollut joulukuusi jo marraskuun loppupuolelta asti. Rakastan joulua ja haluan nauttia joulukuusesta, -valoista ja tunnelmoinnista jo hyvissä ajoin ennen joulua.
Viime viikonloppuna lisäsin vielä paketoituja lahjoja kuusen alle ja nyt alkuviikosta olisi tarkoitus leipoa piparit, niin eiköhän se joulufiilis sieltä oveen koputtele.
Löysin Eurokankaasta todella kaunista, orjanlaakeri-kuosista kangasta. Luonnonvalkoisella pohjalla kimaltavat hopeat kuviot tulevat kauniisti esiin luonnonvalossa. 
Ompelin siitä neljälle sohvatyynyllemme uudet päälliset, koossa 40cm x 40cm.
Samasta kankaasta ompelin pienen pöytäliinan, jonka sijoitin aarteeni, vanhan lipaston päälle. Liinan koko on 42cm x 42cm.
Koristeena on myös omat suosikkini, Iittalan kastehelmi-tuikut.
Viime vuonna menin virran mukana ja askartelin itsellenikin suositun joulupallokranssin. Tästä tuli aika pieni, mutta söi silti noin 50kpl palloja! Tämä oli ensimmäinen versio, joka valitettavasti jäi vähän epäsopusuhtaiseksi, mutta olen siihen silti aika tyytyväinen. Kyllä tämä kuitenkin tuulikaapin ovessa toivottaa vieraat tervetulleiksi meille.
Joulun värit meillä on tänä vuonna hopea ja valkoinen. Viime vuonna värit olivat hopea ja punainen ja edellisvuonna punainen ja kulta. Tykkään vaihdella joulukoristeita aina muutaman vuoden välein, se tuo kivaa vaihtelua! Joka vuosi kaupoissa on myös uusia, valloittavia koristeita, joten pakkohan niitä on saada ostella edes muutamia!
Ostin myös Lontoosta viime viikolla ihania, Disney-aiheisia joulukuusen koristeita, jotka tietenkin oli pakko saada heti esille!

- Anni -
----------------------------------------
It's beginning to look a lot like Christmas in our home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!