19.11.2017

Pientä näpertelyä

Viime kesänä tein paljon erilaisia pieniä askarteluja. Nyt vasta sain aikaiseksi julkaista nämäkin, kun on syksy ollut taas aika haipakkaa.
Inspiroiduin ihanista Disney-aiheisista koruista, jotka näin netissä, kun tilasin itselleni vaatteita. Mulla oli valmiiksi jo aiheeseen sopivia riipuksia, joista valitsin koruiksi muutaman mieleiseni. Stitch-korussa käytetyt siniset puuhelmet, sekä Sally-korun punaiset lasihelmet ovat Sinellistä. Jack-korun mustat siemenhelmet ovat olleet helmivarastoissani jo pitkään. En yleensä tämän tyylisiä koruja käytä, mutta näistä tuli mun mielestä aika kivoja!
Näpräsin itselleni silmukkamerkkejä, joita olen jo jonkin aikaa kaipaillut aina erinäisiin projekteihin. Aina niiden ostaminen ja tekeminen on vaan jäänyt, koska niiden käyttö on kuitenkin mulla aika vähäistä. Tänä kesänä mulla oli tekeillä jo esittelemäni sydänhuivi, johon todella kipeästi tarvitsin silmukkamerkkejä! 
Käytin silmukkamerkkeihin joskus alesta löytämiäni pieniä sulka-riipuksia, sekä hopeita korulukkoja.
Askartelin lisäksi avaimenperän, joka tuli heti tarpeeseen. Käytin samoja Disney-riipuksia, kuin rannekoruissa. Näitä riipuksia on tullut ostettua facebook-kirppikseltä muutamia, mutta nyt vasta keksin niille käyttöä.

- Anni -
------------------------------------------------------
The little charm bracelets were inspired by something I saw for sale at my favourite online clothing store. I also made stitch markers for my bigger knitting projects.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!