17.9.2017

"Ihan tyhmä syksy", sanoi mies, kunnes uudet villasukat sai

Mieheni ei ole erityisen innostunut syksyn ja talven saapumisesta. Sain kuitenkin (toivottavasti) piristettyä häntä hieman uusilla villasukilla.
Tänä viikonloppuna pyysin miestäni valokuvaajaksi ja malliksi pieniin villasukkakuvauksiin. Pakkasimme reppuun kaikki kesän ja alkusyksyn aikana neulomani villasukat sekä kameran ja lähdimme läheiseen ulkoilumaastoon.
Sinisävyiset sukat on neulottu Novitan langoilla, 7 veljestä tumman sinisenä sekä jenkka sinisävyisenä. Näistä tuli jossain vaiheessa neulomista semmonen Suomi 100-fiilis, joten sellaisiksi nämä sitten nimitin. Sukat on kokoa 44. Nämä jäävätkin mieheni käyttöön, vaikkeivät hänelle alunperin olleetkaan tarkoitettu.
Ruskean sävyiset sukat ovat kokoa 42. Näissä sukissa lankoina on käytetty Novitan 7 veljestä ruskeaa ja viidakkoa. Kärjessä ja varren suussa käytetty musta on tuntematon jämäkerä. Neuloin näissä 2 oikein, 2 nurin-neulosta myös jalkapöydän päälle, varresta suoraan jatkuen. Mielestäni kuvio tuo sukkiin kivaa pintaa. 
Tälle sukkaparille ei ole vielä tiedossa omistajaa, vaan lähinnä halusin tyhjentää lankavarastojani syksyn uutuuksien tieltä.

- Anni -
--------------------------------------------------
This weekend me and my better half went on a "photoshooting" walk. He modeled woolly socks for me and took some photos of me wearing some too.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!