21.7.2017

Samistelua

Vanhemmalle kummipojalleni syntyi toukokuussa pikkuveli ja kummipojankin synttärit olivat tässä hetki sitten. Tämän johdosta tein molemmille pienet lahjapaketit.
Näitä en ole kylläkään vielä lähettänyt, joten julkaisen nyt siinä toivossa, että poikien äiti ei käy lukemassa tätä.
Neuloin molemmille Novitan ihanasta Wool-langasta junasukat. Isompiin käytin 3mm puikkoja ja pienempiin 2,75mm puikkoja. Settiin meni vähän vajaa 2 kerää lankaa. Lanka on ihanan pehmeää ja helppo neuloa. Junasukkien ohjeen löytää täältä
Ompelin molemmille Noshin ilmaiskaavalla lippapipot. Raidallinen pipo on kokoa 2-4v (M) ja kuviollinen pipo kokoa 6-24kk (S). Kaavan voi ladata ja tulostaa täältä. Tämä oli tosi helppo ja näppärä tehdä ja kiva lisäys vaikka juurikin lahjasettiin.
Lisäksi ompelin molemmille housut, mallia baggy. Näissä käytin samaa Noshin kaavaa kuin pienemmälle kummipojalleni tekemissäni housuissa. Tein housuista ja hatuista pienimuotoiset "setit", käyttämällä samoja kankaita.
Isommissa housuissa ja hatussa musta, valkoinen ja raidallinen trikoo kaikki Eurokankaasta. Petroolin sävyinen tupsu PaaPiilta. Pienemmän pojan setissä käytetty  mintun sävyinen Jussi-trikoo on PaaPiilta, valkoinen trikoo sekä musta resori Eurokankaasta.


- Anni -
-------------------------------------------------------
I made these matching sets for my godson and his newborn brother. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!