21.6.2017

Monochrome

Itselleni on tullut viime aikoina ommeltua tosi vähän. Mulla olisi kyllä paljon kivoja kaavoja odottamassa, että on aikaa tai löytyy joku ihana kangas.
Kaikki aika on nyt kevään aikana mennyt töiden lisäksi opintojen loppuunsaattamiseen. Siinä ohessa on tullut ommeltua enimmäkseen lahjoja lähimmäisten vauvoille ja lapsille.
Nyt sain kuitenkin aikaiseksi ommella itsellenikin jotain. Mulla on yks aivan ihanan mallinen Vans-merkkinen paita, josta oon pitkään miettinyt tekeväni kaavan. Ryhdyin tuumasta toimeen ja sain kuin sainkin aikaiseksi käyttökelpoisen vaatteen!
Musta trikoo Eurokankaasta ja palmikkokuvioinen trikoo PaaPiilta.
Ompelin vielä kaksi trikoista, aikuisten pipoa lahjaksi. Viime viikolla oli mun viimeinen päivä tähän mennessä parhaassa työpaikassa ja halusin muistaa ja kiittää tiimikavereitani mahtavasta vuodesta.
 Vaikka nyt kesäkuuta jo eletäänkin, niin syksyn viiletessä taas, tulee päiväkodin tädeille pipoille tarvetta, kun hytistään toista tuntia tuulessa ja sateessa lasten kanssa ulkona. 
Näissä käytin samoja materiaaleja, kuin paidassani. Raidalliseen pipoon löysin kankaan Eurokankaasta ja tupsu on PaaPiilta. Ohjeena sovelsin tätä tutoriaalia, Punatukka ja kaksi karhua-blogista.

- Anni -
--------------------------------------------------------
Black and white, what a safe choice for clothes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!