6.6.2017

Mieheni on nörtti

Kuten otsikko jo yksiselitteisesti kertoo, on mieheni nörtti. Hänen suuri intohimonsa on videopelit. Näin olen jouluina, syntymäpäivinä sekä muina "merkki"päivinä olen tehnyt hänelle kaikenlaista pientä aiheeseen sopivaa.
Videopelihahmo Kirbyn virkkasin hänelle ilman mitään erityistä syytä vähän sen jälkeen, kun aloimme seurustella. Fun fact, tiesitkö muuten että Kirbyn nimi oli alkuvaiheessa pink little shit? No enpä tiennyt. Ohje Ravelrystä.
Kaupasta valmiina ostamaani toilettipussukkaan kirjoin kultaisella langalla logon Legend of Zelda-videopelisarjasta. Tämän annoin hänelle yhtenä jouluna muun oheiskrääsän kanssa.
Ammattikorkeakouluun pääsemisen johdosta ompelin hänelle penaalin kankaasta, jonka kuvioinnin aiheena myöskin Legend of Zelda. Idea kaavaan Pinterestin ihmeellisestä maailmasta. 
Totorot virkkasin ystävänpäivälahjaksi yhtenä vuotena. Totoroihin löysin ohjeet Ravelrysta, joita kuitenkin hiukan muokkasin omien lankojeni mukaisiksi. Soot spriteen ei varsinaisesti ole ohjetta, tein pörröisestä langasta tupsun, johon liimasin silmät.
Tänä vuonna virkkasin hänelle pienen Darth Vader-hahmon Star Wars-päivän kunniaksi. Ohjeen löysin Ravelryn kautta, mutta muokkasin sitä jonkin verran. Tälle olisi tarkoitus tehdä muitakin sarjan hahmoja kaveriksi, mutta voi olla että menee seuraavaan Star Wars- päivään.

Näiden lisäksi olen muun muassa askarrellut videopeliaiheisia kortteja, metsästänyt netistä Bulbasaurin muotoista kukkaruukkua ja Tetris-pöytälamppua, sekä tehnyt Super Marion tulikukkia juustosta, kurkusta ja vesimelonista cocktailtikkuihin. Kaikkea sitä. (tähän hymiö, jolla on silminä sydämet)


- Anni -

------------------------------------------------
My better half is a nerd, who loves video games. Hence all this!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että jaksat vieläkin nähdä vaivaa miehesi vuoksi! Kauanko olette olleet miehesi kanssa yhdessä, ja oletteko naimisissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai. Pientähän tämä vaan on ja kun tietää, että toinen ilahtuu :) ollaan oltu yhdessä muutama vuosi, ei olla (ainakaan vielä) naimisissa :)

      Poista

Ilahdutathan kommentillasi!