30.6.2017

Kaikkea pientä kotiin

Käsitöiden tekemisessä yksi suosikkiasioistani on aina ollut, että jos jotain kivaa ei löydä, sen voi tehdä itse. En muista milloin olisin viimeksi ostanut valmiita verhoja. Kodin tekstiilejä on helppo vaihtaa sesongin ja mielialan mukaan.
Vuosi sitten me muutettiin meidän ikiomaan kotiin. Sen jälkeen onkin jostain syystä sisustuskärpänen käynyt pureksimassa vähän väliä. Tällä hetkellä meidän kodissa ei ihan hirveän suurta määrää itse tehtyä ole esille, mutta muutamia juttuja kuitenkin.
Pöytäliinoja olen ommellut aina sesonkiin sopivia. Tällä hetkellä ruokapöydällä on kesäinen, kelta-valkoruudullinen kaitaliina ja käytävän lipaston päällä musta-valkopilkullinen pikkuliina.
Olohuoneen sohvalla on virkkaamani chevron-kuvioinen peitto. Peitto on ihanan pehmeä ja lämmin ja mukava heittää jalkojen peitoksi iltaisin.
Kahvipöytään otetaan usein esille vinyylilevyistä askartelemani kaksikerroksinen vati. Tähän on kiva laittaa pikkuherkkuja tarjolle, kun meillä käy vieraita. Samalla tekniikalla tehtynä mulla oli joskus myös koruille näyttävä teline.
Muutamat tyynyliinatkin on joskus tullut ommeltua, kun paininjalkajalkaa on vipattanut, eikä ole muita projekteja ollut tekeillä.

- Anni - 

-------------------------------------------------------------
Few things I have made for our house.

2 kommenttia:

  1. Kivoja pieniä ompeluksia! Miutakin hotsittais laittaa kaikkea pientä kivaa esille, mut pienempi ipana on vielä siinä iässä, ettei tahdo mikään alle 120 cm korkeudessa oleva asia pysyä paikoillaan viittä minuuttia pitempään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, ymmärrän :D voi olla että meilläkin täytyy kaikki tilpehöörit siirtää pois, sitten joskus kun niitä muksuja on.. :D

      Poista

Ilahdutathan kommentillasi!