20.5.2017

Vauvalahjaa pukkaa

Meidän lähipiirissä on viime aikoina ollut paljon vauva-uutisia. Suurin osa blogin ompeluistakin on siksi keskittynyt vauvojen ja lasten juttuihin. Pienille on vaan niin ihana ommella kaikkea suloista!
Perjantaina annoin lahjan pienen tytön tuoreelle äidille. Ompelin PaaPiin Hilda-kankaasta frillapöksyt, vähän baggyn mallisena.  Housut ompelin leggings-kaavalla, jonka löysin täältä. Omana lisäyksenäni valkoiset resorit vyötäröllä ja lahkeensuissa. 
Pöksyjen kaveriksi ompelin solmupipon ja rusettiponnarin samasta kankaasta. Pipon kaavan nappasin täältä. Ponnarin rusettia varten piirsin itse "kaavan".
Sain siskoltani ison palan tätä Eurokankaan valloittavaa metsän asukit-kangasta, ajatuksena, että ompelen heidän pienelle pojalleen. Toiveena oli toinen jumpsuit, ensimmäisen seuraajaksi. Vihreän seuraksi lisäsin raikasta valkoista; hupun vuorin, resorit ja vetoketjun. 
Kaavana siis ihana Hiiop-jumpsuit, tällä kertaa koossa 74. Täytyy ilokseni todeta, että nyt kun on yksi jo tehty, niin ompelu sujui tällä kertaa ilman turhaa ratkojan heiluttelua. Vaikka kyllä edelleen lunttasin Jujunan kuvallisia ompeluohjeita, eikä tämä vieläkään kestä suurennuslasilla syynäämistä.

- Anni -
-------------------------------------------------
More baby clothes. The purple set is for a friend's baby girl and the jumpsuit is for my lovely godson.

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita! Tuollaisia frillapöksyjä tarttis tehdä omallekin tytölle, ovat mielestäni niin söpöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo, musta kans noi on ihan supersöpöjä <3 saatan tunkee noita frilloja tästä lähtien joka paikkaan :D

      Poista

Ilahdutathan kommentillasi!