7.5.2017

Pienet pöksyt

Tänä viikonloppuna sain vähän ompeluhommia tehtyä. Kankaita mulla oli leikattuna isohko pinkka, josta työstöön pääsi kolme projektia. Tällä hetkellä lähestulkoon kaikki valmiina olevat kankaat ja kaavat on lasten juttuihin. Suunnitteilla olisi itselle muutama ompelus, kunhan löydän sopivia kankaita ja ennenkaikkea, saan aikaiseksi piirtää ja leikata kaavat.
Pienelle kummipojalleni ompelin Paapiin Jussi-trikoosta pöksyt. Muokkasin valmiita kaavoja pojan omien mittojen mukaisesti. Tein tällä erää vain yhdet, mutta ajatuksena on tehdä lisää, jos housut ovat sopivat. Kankaan kaunis kuosi ei ehkä ihan pääse oikeuksiinsa näin pienessä projektissa, mutta onneksi kangasta on vielä jäljellä isompaankin ompelukseen.
Ystävän tytölle ompelin pöksyt, joihin tein pepun kohdalle frillat. Tämä oli ensimmäinen frilla-kokeiluni, eikä tulos ihan täydellinen ole, mutta harjoitushan tekee mestarin. Frilloja olisi saanut ehkä olla myös yksi lisää. Näitä tulee varmaan jatkossa tungettua moneen projektiin, kyllä nää sen verran söpöiltä näyttää (vaikkei täydellisesti onnistunutkaan)! 
Pöksyjen kaveriksi ompelin rusettiponnarin, omalla kaavalla.
Kankaana tässä PaaPiin Hilda, valkoisena. Samaa kangasta mulla olisi vielä vaaleanpunaisen/liilan sävyisenä. 

- Anni -
------------------------------------------------------
Little baby trousers for my godson and my friend's baby girl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!