21.4.2017

Tupsuja ja muita ihania

Tässä lähiaikoina ei ole ihan hurjasti ollut ylimääräistä aikaa istua ompelupöydän ääressä. Kaikenlaisia pikkujuttuja on silti tullut ommeltua, aina silloin tällöin. 
PaaPiin Juhlat-trikoo okran värisenä tuli alkuvuodesta tilaamani possupussin mukana. Nyt sain sen saumurin neulojen alle, mustan trikoon pariksi ja tulos oli kevätsetti tytölle. Settiin kuuluu tupsupipo ja tuubihuivi sekä rusettipanta. Tämä paketti lähtee ystävän lapselle synttärilahjaksi.
Siskolle ja sen veljelle ompelin kevätpipot, trikoosta myöskin. Pinkki tulppaani-trikoo PaaPiilta ja kaktus-trikoo Facebookin kangashamstereiden vaihtarina. Sisällä molemmissa valkoinen Eurokankaan trikoo ja tupsu tietenkin PaaPiilta. Nämäkin ystäväpariskunnan lapsille.
Itselleni surautin välikausipipon collegesta, johon lisäsin trikoovuorin. Tein pipon samalla kaavalla kuin edelliset, mutta saadakseni myssystä tarpeeksi löysän, lisäsin sekä leveyttä että pituutta. Ohje ja kaava täältä. Pirtsakkuutta pipoon tuli ihanan pinkistä tupsusta- mistäpä muualta kuin PaaPiilta. 
Materiaaleja on tullut haalittua viimeisen viikon aikana hyvä määrä. PaaPiilta tilasin ennen pääsiäistä setin kankaita ja kasan tupsuja. Muutamalle tupsulle olikin jo tiedossa käyttöä, mutta kankaille ei. Paketin avattuani inspiroiduin ja nyt päässä muhii ideoita jokaiselle palalle. Pääsiäisenä löytyi marketista Novitan tarjouslankoja ja eilen postilaatikkoon kolahti uusin Suuri Käsityölehti! Lehdestä löytyi ihania mekko-kaavoja, joita haluaisin testailla tässä kevään ja tulevan kesän aikana. Eurokankaasta lähdin erikseen hakemaan vielä tuon pääsky-collegen, kun siihen niin kovasti ihastuin. Luulen, että pitää sitä vielä käydä ostamassa lisää ja tehdä jotain muutakin.

- Anni -
--------------------------------------------------
Spring hats with cute bobbles. The colourful sets are for our friend's kids and the grey one with sparrows is for me.

4 kommenttia:

 1. Onpa söpöjä kankaita! Jotain tällaista voisin itsekin kokeilla lähipiirin pienille ihmisille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä oli tosi ihana ommella, kun ovat niin nopeita ja helppoja. Eikä mee kangastakaan paljoa. Kiva lahja idea! :)

   Poista
 2. hianoja ovat,kyl sul on taito hyppysis

  VastaaPoista

Ilahdutathan kommentillasi!