8.4.2017

Neulepuikot tallessa (Ohje: puikkopussi)

Kuten olette huomanneet, pidän sekä ompelusta, että neulomisesta. Ja oikeastaan kaikesta muusta, mikä liittyy askarteluun ja käsillä näpertelyyn. Pidän myös siitä, että tavarat ovat hyvässä ja fiksussa järjestyksessä. Myös neulepuikot. (Ompelupöytänikin muuttuu jatkuvasti, kun löydän ja kehittelen "fiksumpia", uusia, ihania tapoja sitä järjestää.)
Neulepuikoille muutama vuosi sitten tekemäni pussukka oli alkanut jo pikkuhiljaa kulahtaa ja pohjaankin oli haperoon kankaaseen alkanut muodostua pienehköjä reikiä. 
Samalla, hyväksi havaitulla "kaavalla" tein siis tämän uudenkin.
Yllä tyylikkäästi paintilla väsätty raakilekuva siitä, miten palat olen päällekkäin kasannut. Ei, tietokoneet eivät kuulu vahvuuksiini.  Palojen korkeudet mittailin puikkojen ja koukkujen pituuden perusteella ja koko rullan leveyden sen mukaan, kuinka monet puikot haluan saada sinne mahtumaan. "Kiinnityslenkki" tässä tapauksessa tarkoittaa kahta silkkinauhan pätkää, jotka on ommeltu työhön kiinni samasta kohdasta ja jotka kierretään rullan ympärille ja solmitaan.
Alelaarista löysin kauniin värisiä Novitan Ajaton-lankoja. No kun oli alessa. No en mä vielä tiedä mitä mä näistä tekisin. Kerillä oli hintaa euron kappale, joten ei kai meidän talous kaadu, vaikken heti näille käyttöä keksisikään.

-Anni-
-------------------------------------------------------
I made this handy, rollable case for all my crochet hooks and knitting needles. I love the rockabilly look of it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!