28.3.2017

Vauvalle unipussi

Kerroin aikaisemmin, että olin antanut odottavalle siskolleni ja hänen miehelleen lahjakortin kankaisiin ja ompeluun heidän tulevalle vauvalleen.
Maaliskuun alussa kävimme tapaamassa tätä uutta, valloittavan ihanaa tulokasta. Kävin samalla siskon kanssa shoppailemassa paikallisessa Eurokankaassa ja mukaan lähti paljon ihanaa. Ideoimme jokaiselle kankaalle sopivan käyttötarkoituksen jo kaupassa.
Hurmaavasta intiaanitrikoosta siskoni halusi vauvalle samanlaisen unipussin, kuin heillä yksi jo entuudestaan oli. 
Valokuvien ja pussin mittojen perusteella piirtelin kaavat ja kehittelin ohjeen päässäni.
Tässä kohtaa on pakko hehkuttaa uutta ihastustani, nimittäin Juki 654DE-saumuria! Se edellinen Evahan multa juuri hetki sitten hajosi. Surkuttelin sitä moneen otteeseen miehelle ja kävin kaupunkiverstaalla paremman puutteessa saumuroimassa. Reilu viikko sitten posti kiikutti kotiovelle paketin, josta paljastui tämä ihana uusi saumuri! Mieheni oli sen minulle siis ostanut synttärilahjaksi. (tähän sydän)
Unipussista tuli mielestäni yllättävän kiva vaikka itse sen kaavoitinkin, ja ensimmäistä kertaa ajelin uudella saumurilla. Pari kauneusvirhettä tästä löytyy, mutta eivät haittaa käytössä. Ja siskokin jo hyväksyi!
Toinen mukaan lähtenyt kangas taipui 50cm x 50cm kokoiseksi tyynynpäälliseksi. Tähän kettukankaaseen ihastuin kovasti! Onneksi siskonikin tykkäsi. 
Lisäksi olin jo aiemmin ommellut pikku nyytille ensimmäisen tyynyliinansa. Kankaana käytin samaa pikku toukka paksulainen-puuvillaa, kuin vauvakutsuilla antamassani lahjassa.

- Anni -
---------------------------------------------------------
A sleeping bag, cushion cover and a pillow case for my gorgeous godson. Also, how beautiful is my brand new overlock!

6 kommenttia:

 1. hianot,kyllä sinulla on taito hyppysissä

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pikku toukka paksulainen kangas!

  VastaaPoista
 3. Varmasti hyödyllisiä ja ihania ompeluksia ❤ Hyviä kilometrejä uuden saumurin kanssa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ompeluksille oli kaikille tilausta, joten varmasti menevät käyttöön :) kiitos, ensimmäinen kilometri tulee varmaan kohta jo täyteen :)

   Poista

Ilahdutathan kommentillasi!