25.2.2017

Vuosien varrelta: Pipot

Vaikka blogini on monta vuotta ollut "tauolla" ja kaikki vanhat postaukset olen poistanut, on käsitöiden harrastaminen silti ollut aktiivista.
Koska juuri tällä hetkellä ei töiden ja opiskelun takia juuri ole aikaa tehdä uusia käsitöitä, päätin postailla muutamia vanhempia juttuja. Tein tällaisen "sarjan" tapaisen, johon kerään aina aiheen mukaan muutamia kuvia vanhoista töistä. Aloitetaan pipoista.

Olen neulonut vuosien varrella uskomattoman määrän pipoja, varmaan enemmän kuin villasukkia. Kuvat ovat jostain syystä kadonneet jonnekin tietokoneiden syövereihin. Tässä kuitenkin muutama tallella oleva kuva omista suosikeistani.
Pienen koululaisen pipo. Poika sai itse valita pipon värit. Käytin tähän kahta Novitan 7 veljestä-lankaa päällekkäin; Linnut-sarjan sinisorsaa ja tumman sinistä.
Tämän tein samalle pojalle kuin edellisen, koska poika tykkäsi mallista niin paljon. Tässäkin käytetty kahta päällekkäistä 7 veljestä-lankaa. Turkoosia ja jotain turkoosia moniväristä, mutta en muista mitä.
Lettipipo aikuiselle. Käytin tähän kaksinkertaisena Novitan punaista Isoveli-lankaa.
Kuppikakkupipon tein lahjaksi pienelle tytölle muutama vuosi sitten. En muista mitä lankoja tähän käytin, kun ostin ne joltain ulkomaan reissulta. Tää on yks mun lempparitöistä mitä oon koskaan neulonut.
Tämän tein viime syksynä osaksi settiä, johon kuului säärystimet ja kaulahuivi. Tässäkin käytin Novitan Isoveli-lankaa kaksinkertaisena.
Joululahjapipo 2-vuotiaalle. Novitan tumman sinistä 7 veljestä-lankaa.
Tämän pipon neuloin pienelle hoitolapselleni muutama vuosi sitten. Käytin Novita Helen-lankaa lilana.
Tämä "blackberry"-kohokuviointi on yksi suosikeistani. Pikkuisen työläs tehdä, mutta tosi kaunis! Lankana edelleen Novita, musta 7 veljestä.

- Anni -
-----------------------------------------------------
Here are my favourites of the hats I've knitted and crocheted over the years.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!