26.1.2017

Vauvakutsut

Kaksi viikkoa sitten matkasin kotipaikkakunnalleni Satakuntaan viettämään siskoni vauvakutsuja. En ollut koskaan ennen ollut, saatikka järjestänyt vastaavia juhlia.
Tarjoiluihin kuului pastasalaattia ja sämpylöitä, ruissipsejä täytteellä, hedelmiä suklaa- ja kinuskikastikkeilla, kotitekoista fudgea, marenkeja, mansikkasuukkoja sekä mehua, limsaa ja kahvia.
Ohjelmaksi olimme kehitelleet vauvaveikkausta, jossa jokainen sai arvata tulevan lapsen sukupuolen ja ehdottaa nimeä. Toteutimme myös häistäkin tutun 12 kuukautta-leikin, jossa jokaista kuukautta varten oli pieni "tehtävä" vieraiden toteutettavaksi seuraavalle vuodelle. Tehtäviin kuului mm. lapsenvahtina olemista, kesähatun ostamista pikkuiselle, äitien- ja isänpäivänä muistamista yms. 
Teimme tietenkin myös perinteisen vaippakakun, jonka sisään kätkimme pullon kuohuvaa. Ohjeet kakun kasaamiseen löytyi täältä. Koristeeksi kakkuun solmimme silkkinauhaa ja pari tuttia.
Koristeeksi ja kutsujen jälkeen tulevalle äidille (vauvalle) lahjaksi olin ommellut lippuviirin ihanan värikkäistä kankaista.
Lahjaksi annoin kirjan, joka on siskolleni jo tuttu lapsuudestamme; pikku toukka paksulainen. Ompelin setiksi pienen pussukan pikku toukka-kankaasta sekä tulostin ja laminoin aiheeseen sopivat numero-kortit. Kortit voi tulostaa itselleen täältä.

Nyt vain jännätään ja odotellaan pikkuisen syntymää!

- Anni -
---------------------------------------------------------
Me and my sister held a baby shower for our sister. Now all there's left to do is wait for the little one to be born.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutathan kommentillasi!